2021-12-02 01:23:08 | User Error: 2021-12-02 01:23:08 | MySQL Error (1054): Unknown column 'translation.' in 'field list' in /home/szorgosk/public_html/batyuteka.hu/framework/classes/fw/database.php on line 155
2021-12-02 01:23:08 | Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/szorgosk/public_html/batyuteka.hu/framework/classes/fw/database.php on line 237 Batyu
0 termék a kosárban
0 Ft
Fenntartható Értékek

Az Értékek Háza Alapítvány a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásából Para Bike Klub létrehozását és fejlesztését valósította meg. A projektidőszak alatt a résztvevők elvégeztek egy 40 órás alapozó Kresz képzést, mellyel elsajátították az alapvető közlekedési szabályokat, számukra adaptált, könnyen érthető formátumban. A projektben megvalósult szakmai tevékenységeknek köszönhetően biztosítottuk a hasznos szabadidő eltöltést és segítettük az egészséges életmód jegyében az aktív sportlehetőség elérését.

A KRESZ képzésnek köszönhetően hasznos tudásanyag átadásra került sor, a rendszeres, heti több alkalommal megrendezésre kerülő szabadidős programban pedig fogyatékossággal és nem fogyatékossággal élők együtt sportoltak, ezzel is növelne a társadalmi integrációt.

Az elért sikerek publikálását két városi rendezvény alkalmával is sikerült bemutatnunk, amikor önkéntesek, valamint a rendezvény további résztvevői is kipróbálhatták a projektből vásárolt speciális bicikliket.

 

Az Értékek Háza Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásának köszönhetően támogatást nyert fogyatékossággal élő fiatalok önálló életvitelének támogatását, fejlesztését, hasznos szabadidő eltöltést segítő programok megvalósítására. A délutáni foglalkozások (Süti Klub, Para Bike, Mozgásszínház) aktív tevékenységet és állandóságot jelentenek egyrészt a szervezet működésében, másrészt a résztvevők számára is. A programok megvalósulása segíti a bevont célcsoporti tagok felelősségtudatának kialakulását, társadalomban való aktív részvételét.  Társszervezetünk, az Értékek Háza Alapítvány a programok biztosításával 2015. április és 2016. március között több, mint 100 fő ép és sérült fiatal szabadidős lehetőségeit szélesíti, mellyel fontos társadalmi szükségletet elégített ki.  A pályázat keretében beszerzett eszközök a szervezet hosszú távú működését segítik. A projekt során 15 fő önkéntes bevonása történik a szakmai munka megvalósításába.

 

 

 

 

 

 Készítette:
Futureweb